Reference

Léto 2024 – Josef se skupinou přátel
Celkové hodnocení: 100%
Pěkné prostředí, krásná příroda kolem a to ticho k nezaplacení.

Léto 2024 – Daniela s rodinou
Celkové hodnocení: 100%
Ubytování bylo čisté, krásné, nové a na to, že je to chvíle, co paní domečky “otevřela”, je tam veškeré vybavení. Komunikace s majitelkou je vynikající, takto by mělo vypadat jednání se zákazníkem 🙂 Parádní bylo pozorovat z kopečku, kde blokki jsou, západy slunce. Dávám za celý pobyt velký palec nahoru.

Jaro 2024 s rodinou
Celkové hodnocení: 100%
Ubytování na tomto kásném místě předčilo naše očekávání. Byli jsem velmi spokojeni nejen se vstřícnou komunikací s majitelkou, ale především s ubytováním samotným. Blokki jsou situovány v moc hezké krajině. Ubytování je velmi čisté, vše nové, prostorné s hezkým výhledem. Okolí nabízí řadu outdoorových aktivit. Byli jsme zde s dětmi a pejskem a moc jsme si to všichni užili.Celkově jsme byli s pobytem zde velmi spokojeni a rozhodně se sem vrátíme. Doporučujeme!

Jaro 2024 – Richard s rodinou
Celkové hodnocení: 100%
Moc pěkné novotou vonící. Jedno z nejhezčích ubytování co jsme v Jeseníkách měli. Byly jsme dvě rodiny každá má svůj blokk – soukromí, ale zároveň spolu. Všechno dotažené a sladěné … je vidět, že někdo nad tím přemýšlel. Lokalita super jako startovní místo na objevování Jeseníků – Orlických
Za mne skvělý poměr cena – výkon. Doporučuji

Jaro 2024 – Ivka PS s více rodinami
Celkové hodnocení: 100%
Majitelka byla naprosto úžasná a předávání bylo senzační.
Chaty jsou na dokonalém místě hned u lesa a máte pocit, že jste součást přírody. Čistota nadstandardní! Ideální poloha na výlety.
Doporučuji pro větší rodinu a nebo více rodin, které spolu rády tráví společný čas, ale ocení i soukromí vlastní ložnice.
Krása střídá nádheru!